Het gezonde alternatief

Bodyfit is een schatkamer voor het inwendige lichaam. Naast receptvrije geneesmiddelen vindt u er vitamines, homeopathische middelen en voedingssupplementen. Wij geven deskundig advies over het gebruik van deze middelen. In de schappen treft u alle populaire en bekende merken op dit gebied aan, zoals Vogel, VSM, Bloem, Solgar, Orthica, Vitalize, AOV, Matisson, Pukka, Essential Organics.

Laat uw ogen lezen

Als extra service biedt Bodyfit een consult door onze natuurkundige therapeut en iriscopist Rob Heijm. Rob is aangesloten bij de Vereniging voor Natuurtherapeuten. Dit betekent, dat u in aanmerking kunt komen voor een vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze medewerksters.

 

Natuur- en dieetvoeding: lekker en gezond

Gezonde voeding is lekker. Bij Bodyfit vindt u natuurvoeding die goed is voor lichaam en geest, maar ook verrukkelijk smaakt. In het assortiment treft u een keur aan sappen, granen en broodbeleg, superfoods, pasta’s, sauzen, koekjes, snoep en thee. Onder de bekende merken zijn Ekoland, Billy’s Farm, Horizon, Terrasana, De Traaij en heerlijke thee van Pukka, Piramide en Yogi Tea. Tevens beschikken wij over dieetvoeding die suikervrij, lactosevrij en tarwevrij is. Glutenvrije producten hebben wij uiteraard ook, van Damhert, Schar en CVV.

 

Cadeau-artikelen: verras uzelf of iemand anders

Zoekt u een leuk geschenk tegen een schappelijke prijs, dan zult u bij ons zeker slagen. We brengen u graag op een idee. Rond de feestdagen heeft Bodyfit leuke tips en suggesties, om uw familieleden of vrienden mee te verrassen. Of laat eens een geschenkenpakket samenstellen! Daar doet u iedereen een plezier mee, of u nu een origineel verjaardagscadeau zoekt of een relatiegeschenk voor uw bedrijf, club of vereniging. 

 

Cosmetica, haarkleuring en lichaamsverzorging

Onze cosmetica zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Dat betekent dat ze mild zijn voor huid en haar. Ook onze crèmes, lotions en andere producten voor lichaamsverzorging bevatten geen tot weinig kunstmatige toevoegingen. Van Chi bieden wij aromatherapie aan. Ook hebben we haarkleuringsmiddelen voor elke gewenste haarkleur, van de merken Henna Plus, Naturtint en Herbatint. Wij adviseren u graag over de producten die het beste bij u passen. Onder de bekende merken die wij voeren zijn Annemarie Borlind, Dr. Hauschka, Weleda, Zarqa, Argandia, PlanteSystem en Santé.